torsdag 2 februari 2012

Ola GI Lauritzson!

Igår var det SWEAS årsmöte på svenska ambassaden. En väldigt trevlig tillställning. Speciellt trevligt var det att vår ordförande fått dit "GI-gurun" Ola Lauritzson. Vi som följt hans kostråd och även läst hans blogg tyckte förstås att det var spännande att få träffa honom i egen hög person. Tyvärr var inte några män inbjudna på årsmötet så Christian fick stanna hemma.

Ola visade sig vara en bra talare, kunnig, trevlig och söt som en karamell. Sen visade det sig också att vi hade många gemensamma bekanta i Stockholm vilket ju var extra kul.

Jag passade förstås på att bli fotograferad med Ola

Vi pratade lite om att äta GI-kost när man ammar och vill gå ner graviditetskilona. Enligt honom går det utmärkt att dra ner på kolhydrater och äta mer proteinrik mat och mer grönsaker och fetare mejeriprodukter även när man ammar. Vi är ju några stycken här i Moskva som kommer att ha det "lilla" problemet under våren/sommaren.

SWEOR med stolta magar: Jenny i V.39, jag i V.31 och Katja i V.23

2 kommentarer:

  1. nu hjälper jag mormor att kommentera din blogg

    SvaraRadera
  2. Nu kommer mormor att kunna skriva kommentarer i fortsättningen. Hon har gkort flera försök men misslyckats. Vad kul att du fick träffa en sådan "guru" och få svar på dina frågor angående maten. Puss & Kram från Nitta

    SvaraRadera