söndag 29 januari 2012

Träningsläger i att ha barn, del 2!

Igår övade vi på att ut och gå vinterpromenad med barn i barnvagn och det gick ju bra. Idag avancerade vi något och testade på att äta med barn på restaurang. Även denna gång var det Filip (vår rektors son) som vi lånade som testbebis. Det visade sig gå över förväntan. Ryssar gillar barn och det visade sig verkligen då vi ett tag hade halva personalstyrkan där som log och skrattade mot Filip.


Medans att  Karolina inspekterade menyn tog Filip vant och särade på ät-pinnarna

Han åt dock sushin på sitt egna lite speciella vis.
Genom att spetsa sushin med pinnen och sedan äta den runt om.

Där var några clowner som gärna pratade lite extra med Filip.
Han förstår ju mer ryska än vad Christian gör.

Han fick en fin krona. Undra vad B står för?

Efter maten kom en av servitriserna fram med en bil till honom.

Ett lyckat restaurangbesök helt enkelt. Men både Karolina och Christian kunde konstatera att vi nog ska njuta av denna tiden innan bebis. Det blir liksom inte riktigt detsamma att gå på restaurang när man har barn. Men visst det går, man får bara ha lite annat fokus!!!

4 kommentarer:

  1. Ni blir nog varse om både det ena och andra... ;-) spännande tid ni har framför er!! Sen är ju barn nästan alltid annorlunda när inte föräldrarna är med.. Så ta hellre med Filip sen med.. hi hi! Kram på er

    SvaraRadera
  2. Vilka perfekta barnvakter. Det är bra att ni ligger i hårdträning!!!
    Puss & Kram från Nitta

    SvaraRadera
  3. För att även få ta del av de inte alltid så roliga delarna föreslår jag att Christian nyper dig i bröstvåtorna varannan timme nattetid. Detta görs då du ligger så obekvämt du bara kan med en kudde i svanken:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Passa ni på att njuta av restaurangbesöken nu. Det blir inte samma sak med en pigg liten krabat. Lite mer fart och fläkt kan man nog säga att det blir så småningom....
      Men bra att träna...
      Kramar

      Radera