söndag 8 januari 2012

Nu är vi tillbaka i Moskva och det känns väldigt bra!


Även om det kändes lite extra vemodigt att säga hej då till Sverige och familj och vänner när vi vet att nästa gång vi ses så kommer vårt liv att se helt annorlunda ut. Tänk att om allt går bra så har vi en liten "Totte" med oss nästa gång vi flyger. Känns ofattbart för oss båda!

Men igår fick vi i alla fall testa på att hur det är att flyga med barn, eller rättare sagt med barngrejer. Den nya bilbarnstolen och barnvagnen skulle med plus 1000 andra små barnsaker. För oss var det en bra träning i att köra vagn och nu vet vi vart allt ska checkas in. Lite mer krångel är det ju, kan bara tänka oss hur det blir när vi ska ha med oss en liten bebbe. Men vi har redan nu bestämt oss för att vara coola föräldrar som inte ska dra oss för att resa med barn (kan man bestämma det redan nu???)

På flygplatsen i Moskva

Hoppas att ni alla haft en lika skön jul som vi och att detta nya år blir ett riktigt bra år!

9 kommentarer:

  1. Jo absolut, man kan bestämma sig för det mesta. Var bara beredd på att du antagligen kommer att ändra dig när han väl kommer ut... Jag har redan gått emot det mesta jag sa innan vi fick Edith.

    SvaraRadera
  2. Jo absolut, man kan bestämma sig för det mesta. Var bara beredd på att du antagligen kommer att ändra dig när han väl kommer ut... Jag har redan gått emot det mesta jag sa innan vi fick Edith.

    SvaraRadera
  3. Du ser ju hur van ut som helst, så det ska nog gå bra!`Puss från Nitta

    SvaraRadera
  4. Bugaboo samme Emma's ,jeg har den chocolade faver!

    knus Mimi Paris

    SvaraRadera
  5. Det där kommer ni att fixa hur galant som helst.
    Sen när ni kommer hem ska vi pyssla om er alla tre.Tänk att jag som farmor få ta lille Totte med mej ut på en promenad.Det längtar jag verkligen till.Oj!vilken spännande tid som vi går till mötes.Kram ock ha de bra!

    SvaraRadera
  6. Glömde att säja att du Karolina är så fin mamma iväntans tider!Kram från svärmor Henny.

    SvaraRadera
  7. Tack för lunchen : )
    Alltid så roligt att träffa er och se att ni snart kommer att bli 3 ....
    I Beijing var det 500 i luften imorse : (
    36 nu i kväll : )
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hehe så det blev en bugaboo iallafall :)
    Fiiiin precis som mamman
    kram och puss/Qiaofei

    SvaraRadera
  9. Det kommer ni att fixa! Ett tips: Kolla in och spara den här listan på Ebbas blogg ... http://blogg.svt.se/ebba/ Och förresten, ni har inget val för jag måste få träffa lille vännen ofta! Så det är bara att sätta sig på planet=) Kram

    SvaraRadera