lördag 18 februari 2012

Dagens Totte!!!

Detta var tänkt som dagens Totteinlägg då vi har varit på ultraljud på EMC igen. Det vara bara det att Totte som vanligt hade händerna i ansiktet och hade inga som helst några planer på att visa upp sig. När vi uttryckte vår besvikelse sa läkaren med barsk röst på ryska:

-Nu är det slut på fina fotografier, det är trångt i magen och dags att börja tänka på förlossningen istället (sköterskan översatte).

Men vi fick lite annan fakta om honom:

  • Han utvecklas bra och följer sin kurva som han ska.
  • Han har ett stort huvud (hmm... vet inte vad det innebär!? Men båda hans föräldrar har ju stora huvuden så det kanske är ett arv...).
  • Han väger runt 2 kg nu.
  • Han har vänt sig och ligger med huvudet (det stora) neråt.
  • Han ser ut att ha det bra där inne i magen och enligt läkaren så har han inga planer på att komma ut än på ett tag.

Säga vad man vill om läkarbesöken här i Ryssland men välundersökta blir vi. Nu har vi fyra nya tider inbokade inom två veckor (hos en kostspecialist, en tid hos någon som ska kolla Karolinas ögon vilket man måste enligt rysk lag, en tid hos en familjedoktor och ännu en tid hos vår gynekolog) och sen är det dags att byta till det sjukhus som vi väljer att föda på och då är det kontroller en gång i veckan. Vi börjar förstå varför de ryska kvinnorna inte arbetar under graviditeten.

Karolina kommer ut från laboratoriet.

Välstucken som vanligt efter ett läkarbesök.

Efteråt så firade vi lite med restaurangbesök med kollegan Annika, mannen Håkan och dottern Sara-Li.

Sara-Li och Annika

1 kommentar:

  1. Det var en Sara-Li med i melodifestivalen i lördags. Tillsammans med Bjlrn Ranelid! Jag fick för mig att hon var lik Annika och var tvubgen att googla, men det fanns visst fler. Kram Anna

    Ps Träffade så tillslut Mattias, Eva-Lena och Lovisa på deras uppfart i januari när jag var i Malmö på avslutningscermoni. Bor och jobbar nu i Göteborg.

    SvaraRadera