tisdag 30 november 2010

Oj, vad snabbt helgen var över!

I helgen hade vi vårt första "riktiga" Sverigebesök. Det var Christians syster/ Karolinas kompis/kollega och hennes man Fredrik som var här.

Vi hade planerat upp helgen riktigt bra tyckte vi. Det vi inte räknat med var dock att Karolina skulle spy på fredagskvällen och Katta på lördagsmorgonen. Men starka tjejer som vi är så tog vi oss igenom hela helgprogrammet ändå (men med lite mindre matlust).

Vi hann med Röda torget i kvällsljus, utsiktsplatsen, universitetet, Ismaylova-marknaden, åka tunnelbana, restaurangbesök, Svenska Skolan och lite till. Mys, shopping och en massa prat. Så mysigt att ses!!! Tiden gick dock lite väl snabbt, tur att det är jul snart. Vi hann inte ens med att dokumentera med kamera. Vi hoppas att Katta lägger ut lite kort från helgen på sin blogg. Då lovar vi att länka till henne.


Nu är det jul på Svenska Skolan i Moskva. Kolla gärna in det på vår blogg på http://www.svenskaskolanimoskva.blogspot.com/


Till jul ska alla i personalen slå in ett paket med något som de inte vill ha hemma och ta med till personalens julklappslotteri. Vår kollega Annika hade så mycket hon ville bli av med hemma så hon tog med en julklapp till oss redan idag. Tack Annika!!!


Hmm... vart ska vi hänga denna förskräckliga tomte???

1 kommentar:

  1. Oturligt m.magsjukan måste vi säja.Men med ett äkta SVERIGE-besök kryade ni på er snabbt!!!!
    Härligt att se skolans förbersdelse inför julen.
    Det påminner om Ckristians ock Kattas barndom
    i kyskans barntimme.Underbart att se dessa bilder.Hälsa alla barnen från Christians föräldrar i Traryd.
    Vi har -12gr.0ck mkt snö.Välkomna hem till Juuuul!!!!! Kram

    SvaraRadera