onsdag 24 november 2010

Oj, en vecka i Moskva har redan gått

och inte ett enda blogginlägg. Vi som skulle bli bättre på att blogga. Ja, vi får skärpa oss (internet har vi dock inte fått i lägenheten än). Det är ju inte så att vi har legat på latsidan. Här har det julstädats och pyntats. Vi har firat och ätit middag på anrika Café Pushkin. Vi har haft öppet hus på skolan och vi har haft utvecklingssamtal med våra elever. Vi har lagat tre rätters och slagit in paket. Vi har legat i soffan och tittat ikapp alla lost-avsnitt som vi missat med mera, med mera...


Julfint i Kvartira 47. Är speciellt nöjd över den ryska mossan i blomsterarrangemanget som vi hittade vid trottoarkanten på väg hem från skolan.

I söndags hade vi middag för några av våra grannar
(som tack för att de tog hand om C när K var borta).
Christian lagade mat (för att bevisa för gästerna att han visste var köket låg).

Julia och Göran.

Julias mamma/Görans svärmor var med.

Och finaste och goaste Filip.

 Vi fick "Banja" mössor som man ska ha på sig när man badar Rysk bastu. Christian ska inviga sin mössa ikväll då han ska gå på sin livs första banja. Det ska bli spännande att få höra hur det gick till. Tyvärr kan ni nog inte vänta er en massa kort på nakna män i en bastu då han ej tar med kameran. Synd! Men ett litet tjuvkik på hur Christian ska se ut kan vi bjuda på:





Snygging!!!




2 kommentarer:

  1. Tycker Christian passade så bra i sin banjamössa...
    Vi önskar er en trevlig och mysig första advent.
    Kramar från oss i Stockholm

    SvaraRadera
  2. Hej Karolina (och Kristian), Har inte fått din emailadress ännu men så länge jag har er blogg spelar det ingen roll. Hoppas allt är bra! Mysigt med jul!!!

    Jag kan varmt rekommendera hotellet. Det är endast ett barn (vilket jag tycker är toppen) det är ett så kallat "par"hotell. Många som gift sig som sitter och är upp över öronen förälskade. Dock dåliga kommunikationer men de har gratis trasnfer till white sant beach två gånger om dagen.

    Hotellet heter Aana Resort och Spa nästan inga svenskar heller. http://sv.hotels.com/hotel/details.html?pa=3&pn=1&ps=3&reviewOrder=date_newest_first&roomno=1&departureDate=06-12-2010&destinationId=1636260&rooms[0].numberOfAdults=2&tab=description&arrivalDate=05-12-2010&hotelId=241319&validate=false

    DOCK är frukosten bra MEN ibland har de inte yougurt och ibland inga bananer, ingen rutin men en grym kock som kör våfflor, omeletter, fattiga riddare o s v. BOKA tycker jag def!

    Stor kram /Monika

    SvaraRadera