söndag 10 april 2011

Fantastisk helg!

Ja, det har vi verkligen haft. Lagom lugn, lagom social och lagom god. Perfekt helt enkelt!


I fredags var vi några stycken som var ute och åt på restaurang Solyanka. Vi var väldigt förväntansfulla över detta då denna restaurang finns med på Christian och Karolinas "måste besöka-lista". Det vara bara det att när vi kom dit så visade det sig att vi redan hade varit på denna restaurang med Håkan och Annika i början av vår Moskvatid. Så nu kan vi stryka den restaurangen dubbelt från vår lista (även om den är väl värd att besöka igen). Maten, sällskapet och stämningen var minst lika god som sist.

Underbar Carpaccio på Solyanka.


På lördagen var Christian och spelade laser-dome med sina elever. Efter en svettig sammandrabbning serverades det pizza och glass, så Christian kom hem trött, mätt och belåten. Karolina tog istället en promenad till posten och hämtade ut ett paket från storasyster i Sverige.

Tack fina Vicky! Men har du glömt att vi äter GI här?


Men vi lät oss väl smaka, tur att det var lördag...


På söndagen tog vi en lång promenad och mötte upp Merete för brunch på ett så mysigt Café. Känslan att befinna sig på en annan plats än Moskva uppkom med tanke på att interiören var i New York stil. Vi åt en härligt stor omelett, naturell youghurt med färska bär, grapefrukt och kaffe! Efter några timmar var vi klara. Väl  ute igen kom Moskvakänslan tillbaka.



Merete och Karolina i New York... (we wish)

Väl hemma sov vi middag och vaknade av solstrålar som äntligen förvandlade vår lägenhet till ett vårljus igen. Då var det dags att pynta påskriset med de för dagen nyinhandlade matruchkorna.



Ryskt påskris!



Visst har vi haft en fantastisk helg. Men låt oss också få bjuda på lite bilder (från igår) över den Ryska våren här i Moskva som INTE är lika fantastisk...






Hur har Er helg varit?




7 kommentarer:

  1. helgen har bjudit på sol ock värme.Vårstädningen i Traryd är nu avklarad.Idag,söndag har vi kollat läget i stugan.Nu är allt julpynt borta ock fjolårets pelagonier har fått sej en rejäl klippning.Hoppas dom blommar till midsommar.
    Mina blåsippor blommar i Traryd.
    Kramar fr. Traryd.

    SvaraRadera
  2. Du får gärna skicka tillbaka godiset om du vill, hört att det är bäst att hoppa över det när man kör GI!

    SvaraRadera
  3. Lördagen startades med att vår hemlighet kunde avslöjas....mamma landa i Beijing, systrarna som besöker mig, visste ingenting : )
    sedan bar det av till Gula blomman : )
    övernattning, soluppgång på kinesiska muren....söndag shopping och Purples middag
    = jag hade en toppen helg ; )
    Kram Anna G
    PS det går bra att skicka vidare godiset till Internationell Wonderland lgh 1606 hihihihi

    SvaraRadera
  4. Vad trevligt att följa era vardagshändelser. Ni verkar ha en underbar Moskvatid med många vänner och trevligheter.
    Pussar o kramar. Snart ses vi i Malmö.

    SvaraRadera
  5. Haha, det var väl et bra sätt att få äta lite icke gi-godis=) Ett paket kommer snart från mig med...nötter eller smågodis??? LÄngtar efter ER! Kramis Katta

    SvaraRadera
  6. Smågodis Katta, smågodis!!!

    SvaraRadera