lördag 22 januari 2011

MEGA dag med masserat kött

Efter en liten sovmorgon var idag siktet inställt på ett besök i ett av Europas största shoppingkomplex...MEGA!!! Handlingen skulle gå i hälsans tecken och inköp av längdskidor, pjäxor och stavar stod på inköpslistan. Problemet var bara hur vi skulle ta oss ut. Men ibland faller bara saker och ting på sin plats. Vi fick erbjudande att åka med självaste chefen för hela MEGA inklusive IKEA och hans fru (vår kollega) Annika. Detta guldläge jublade vi över. Vid klockan 11 mötte vi upp varandra.



Våra snälla vänner, Håkan och Annika


Knäckebröd vid IKEAS matavdelning...i hälsans tecken

Det finns inte bara 10 000 parkeringsplatser utan även en golfbana inne på MEGA!
Det sista vi gjorde var att köpa skidpaketet. Imorgon ska vi ut!
På Stockman inne i MEGA köpte vi fint kött från Australien. Kon ska ha masserats för att köttet ska bli extra gott. 200 kronor per bit kostade det... 

Kvällen avlutas nu med stekt masserat kött från Australien, klyftpotatis, b.sås och rött vin. Känns som att vår hälsodag får ett värdigt slut!

3 kommentarer:

  1. wow!vilken lyckad dag...knäckebröd fr.Leksand ock maffiga köttbitar fr Australien.Det blir säkert en lyckad skidtur imorgon vill vi lova!
    Lycka till i skidspåret!!!!
    Kramar fr.Traryd

    SvaraRadera
  2. wow, 10000 parkeringsplatser + golfbana......sicket ställe...
    Hälsans tecken, ja de låter bra....även här i Beijing är det försök till hälsans tecken, luften varit bra en period nu så jag har tagit mina promenader : )
    och på fredag åker jag på hälsoresa : )
    2 v. THAILAND
    kram anna

    SvaraRadera
  3. Och chokladen i bakgrunden? Ingår den också i hälsans tecken?

    Kram

    SvaraRadera