måndag 17 december 2012

kallt, sjukt och deppigt!

Här i Moskva var vi haft världens tråkigaste helg (och vecka). Svante har ju utegångsförbud pga. sin förkylning, vilket nog är tur då det är -20 ute och riktigt rått. Detta har inneburit att vi varit hemma och städat, diskat, bytt blöja, medicinerat, lagat mat och diskat igen dagarna i ända. Suck!!!

Christian och Karolina har dock turats om att gå ut lite. Christian var på skolans julfest i lördags och vann en fin tavla av Håkan Nilson, vilket var kul. Och Karolina var ute på en 2 h promenad och njöt av solen. Annars har helgen mest varit trist.

För att lägga lite extra tyngd till detta blogginlägg så lägger vi in lite deprimerande bilder från helgen:

Vem ser sjukast ut, Svante eller mamma?

Vem ser sjukast ut, Svante eller pappa?

För att mysa till det lite så ordnade vi picknick på golvet.
Ser det mysigt ut?



Men att ha tråkigt ökar ju människans kreativitet, så tänk vad kreativa vi kommer att vara i jul.
Tack och lov att vi åker hem till Sverige på onsdag.
Vi längtar!!!

Ska dock tilläggas att det nog bara är Karolina och Christian som tyckt att denna helgen varit trist. Svante har varit fullt nöjd med att ha både mamma och pappa hemma.


2 kommentarer:

  1. Haha, ja ni ser verkligen uttråkade ut. Förmodar att du (Karro) lyssnade på samma program på P1 om hut viktigt det är att vara uttråkad...=) Mysigt att pratas vid. Hoppas barnvakten kom sen!? kram

    SvaraRadera
  2. Var det inte Alfons pappa som sa att "det är bra att ha tråkigt ibland"? Krya på er och hoppas att jag gör detsamma innan ni kommer hit! Puss från Nitta

    SvaraRadera