söndag 13 maj 2012

Vad var det som hände???

När byttes den förut välfyllda vinhyllan ut mot bebis-vatten? Och vi som innan skrattade när vår vän åkte runt halva stan för att köpa speciellt bebis-vatten till sitt barn, så skulle vi aldrig göra lovade vi oss. Vårt barn skulle minsann få vanligt vatten. Ha!


Mmm... bebisvatten är också gott!

Och appropå speciella saker till bebisar. Häromdagen kom Christian hem med speciellt bebis-diskmedel och med kommentaren -Detta trodde jag aldrig någonsin att jag skulle köpa. Och Karolina som hånade sin svägerska Katarina som var tvungen att ha en speciell diskborste att diska nappflaskor med, som om en vanlig diskborste inte skulle duga? Nu har vi en likadan i vårt hem. 

Jaha, så har vi både barndiskmedel och flaskborste hemma!


För att inte tala om det där med hygienen. Vi har gått från mottot "lite skit rensar magen" till att nu tvätta händerna så mycket att de skrumpnar, ha speciella Svante handdukar och koka nappar 24 h om dygnet. Kanske lite väl överdrivet att tvätta napparna i tvättmaskinen som vi gjorde härom dagen?


Man kan aldrig tvätta en napp tillräckligt noga, eller!?

Ja, för att inte tala om tvätten. Hur kan en liten bebis ge efter sig så mycket tvätt??? Och då har vi inte ens ett barn som spyr eller bajsar ner sig.


Vad var det som hände???

5 kommentarer:

  1. Haha, underbar läsning:)kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fick mig ett gott skratt!Man skall ju göra som man tycker är bäst som föräldrar. Det är säkert bra med nogrannhet, men jag tror på att "lagom" är bäst och att lite skit är bra för motståndskraften och allergier i framtiden.
      Läser gärna mer....
      Kramar till er alla tre!

      Radera
  2. Där ser man.......det är farligt att vara för kategorisk. Innan man får barn så vet man precis hur allt ska vara. Ni är inte ensamma om den upptäckten. Roligt var det att läsa. Kram från Nitta

    SvaraRadera
  3. Det blir bara fler o fler saker man 'tar tillbaka' när man får egna barn... Oj oj oj! Men man är ju inte sämre än man kan ändra sig! ;-) Kramar till er alla tre!

    SvaraRadera
  4. Exakt! Vi kommer få äta upp så mycket att vi till slut kommer att ångra att vi någonsin yttrat oss... Jag är redan proppmätt och då är Edith bara 7 mån...

    SvaraRadera