lördag 14 april 2012

Rapport från en annan värld!!!

Vi är fortfarande kvar på sjukhuset och befinner oss just nu i en ganska behaglig liten egen bubbla. Svante är idag fyra dygn och har dagen till ära fått komma ur kuvösen som han har tillbringat sina första dygn i livet i. Det visade sig att han hade dragit på sig en lunginflammation i högra lungan redan när han låg inne i Karolinas mage. Men det verkar inte som att han lidit så mycket av att ligga i kuvösen, det var nog värre för hans föräldrar som fick stå utanför och titta på.

Han har blivit uppassad av snälla sköterskor 24 h om dygnet (vid minsta pip har de kommit), han har fått flaska var tredje timma (har redan gått upp 1 hg) och fått suga obehindrat på napp. Så alla principer och regler angående napp och bröstmjölk som hans föräldrar satt upp innan Svantes födsel är redan omkullkastade. Men huvudsaken är att vår lille Tsar är nöjd, och det är han!!!


Kuvösen

Behaglig värme

Napp är gott

Det är inte bara Svante som äter och äter utan även hans mamma. Här serveras det mat 6 gånger om dagen. En varierad kost bestående av kyckling, gröt, kokt frukt, kanin, oxtunga och det bästa av allt, wienerbröd!

Frukost!

Svantes pappa äter istället utav godiset som vi hade med oss som proviant till förlossningen (vem 17 har tid och lust att äta då?)


Den riktiga världen känns långt borta...

5 kommentarer:

  1. Gud, jag står här och gråter när jag läser om er och allt fantastiskt ni har framför er.

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Vi sitter nu på Almedalsbiblioteket i Visby och tittar på detta fantastiska underverk. Längtar till att vi ses och att vi kommer hem till vår dator så man kan ha mer kontakt med er. Pussar och kramar på er alla tre från mormor och morfar.

    SvaraRadera
  3. Lilla gubben! Tur ni blir så väl omhändertagna. Kramar från Kalmar! Kan inte fatta att E och V varit så små... Men varje tid har sin charm. Njut och stanna i bubblan så länge ni bara kan.

    SvaraRadera
  4. Fantastiska bilder! Tycker redan han ser större ut! Åh vad jag längtar efter att få snusa på söta lilla Svante! Kramis

    SvaraRadera
  5. Sitter hemma hos mig i Beijing, det är söndag kväll...haft en helg med sommarvärme +28 idag, en helg med middag med bl a Ditte och "drakChristina".....vi prata lite gamla minnen.... jag är så himla glad för er och Svante ser så fin ut..
    Kramis

    SvaraRadera