torsdag 19 april 2012

Hemkomst

Så var då äntligen Svante hemma. Skötbordet stod redo, Svantes säng var bäddad, blöjor mm inköpta och bäbiskläderna snyggt ihopvikta, ja allt var förberett inför Svantes ankomst. Igår klockan 15.00 hämtade Christian och skolans chaufför de båda juvelerna. Karolina och Svante hade under dagen tackat och sagt adjö till personalen och alla läkare hade varit hos Svante en sista gång och berättat att han nu är helt frisk!
Väl hemma hade några av skolans föräldrar slutit upp och firade Svante på ryskt sätt, stora ballonger och fina presenter. Några timmar senare dök rektor Göran med familj upp med Mc Donalds mat. Deras son Filip 1.5 år var mycket förtjust i Svante och ville inte klappa men gärna peta lite försiktigt på honom.
Kvällen löd sedan i lugnets tecken. Det var spännande och mysigt att nu få ha vår son själva och göra som vi vill. Det blev en kväll med mycket amning, gos, prat och Champions leage fotboll. Ja Svantes hemkomst var efterlängtad och den blev precis så som vi ville ha den!!

Utanför sjukhuset på väg hem.


Svante sov gott på vägen hem.

Några föräldrar väntade på oss när vi kom hem!

Överaskade föräldrar!


Nu är Svante inne i lägenheten.


Det blev mycket amning...


...och prat under den första kvällen.


2 kommentarer:

  1. Grattis till hemkomsten!!! Njut av lille mannen, han är så fin, så fin.
    Stor kram Britt

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder.Ni är en sån fin liten familj.
    Söta är ni oxå alla tre ock Svante är ju en
    riktig liten goding.
    Stor Kram farmor &farfar.

    SvaraRadera