lördag 12 februari 2011

Lyxig födelsedag

Igår var det min födelsedag. Min första födelsedag med min kära Karro. Detta gjorde det hela lite mer förväntasfullt, roligt och mysigt. Det blev också precis så!! På morgonen väcktes jag av paket, skönsång och pussar. Såg dock lite besvikelse i Karros ögon att hon inte fick, som i hennes brukliga barndomstraditioner, göra frukost på sängen till mig. Jag har tyvärr lagt till med ovanan att inte uppskatta detta lika mycket som förr. Framförallt inte när det är tidig uppgång för arbete. Karro lyssnade på mina önskningar och morgonen blev hur mysig som helst. Jag fick snygga kläder, ett presentkort där det stod att jag efter skolan skulle vara redo för lite ChrilleKarro äventyr... Dessutom blev det ett underbart ritat kort och en film från kära gudsonen Alfred och ett samtal från fina mamma och pappa där det sades att födelsedagspengarna nu är insatta. :)
Väl i skolan blev jag uppvaktad av såväl kollegier, många barn och föräldrar. Karro hade fixat lite prinsesstårta och egengjorda muffins. Så varje rast var jag inne i personalrummet och smaskade. Mums! När väl skolan var slut hängde jag vid utgången för att stort nyfiket ínvänta order från Karro. En framkörd taxi stod och väntade och en 40 minuters taxifärd tog oss till det hotell som vi länge pratat om att bo på - Hotell Hilton i Moskva. Wow... Karro hade fixat champagne, godis, ostbågar och de nya kläderna hade jag på mig. :) Efter lite champagnedrickande och bad på hotellets relaxavdelning blev det utgång för middag. En italiensk restaurang där pizzan och ölen  blev en delikatess. På kvällen blev det fortsatt mys i det fina hotellrummet och dagen avlutades med en riktigt skön insomning med ett leende och en skön känsla i min kropp. En härlig födelsedag var till ända och den blev riktigt fin. Och på Karros födelsedag i mars...ja då blir det frukost på sängen... :)

Hotellet är i en av de åtta Stalinskraporna. Mäktigt! 
Här badade vi i hotellets fina relaxavdelning
Mysigt värre
Champagnen var utsökt...

6 kommentarer:

  1. Jag ser fram emot frukost på sängen.

    Kram Karolina =)

    SvaraRadera
  2. Ja du kära Födelsedagsbarn-vår son,du som inte gillar att bli äldre har nog ändrat åsikt-det är ju helt underbart!! eller hur?Speciellt när din kära Karro fixat ock donat med allt som du
    önskat dej.Vi ser verkligen hur glad ock nöjd du
    är på din 37-åriga födelsedag.Vi älskar er båda två.Kramar fr. mor ock far

    SvaraRadera
  3. En riktig August-födelsedag! Förstår att du är nöjd! Kram Syster

    SvaraRadera
  4. Jag får skicka en grattishälsning i efterskott...jag tycker det lät som en bästa födelsedag kan vara....wow : )

    Idag e de måndag och jag e tillbaka till Beijing efter 16 dagar i Thailand...Här e minusgrader, snö och en massa smällare- de va´"bättre" miljö i Thailand : )

    Kram till er båda, Anna G

    SvaraRadera
  5. Grattis till Christian i efterskott! Vilken fantastisk födelsedag! Bra ordnat Karolina! Det är din/vår tur snart!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. We like!!!! What a girlfriend you are! Hoppas allt är bra, vi är så besvikna (i a f jag) på schlagern som var förra veckan, vad händer med rösterna? Jag tror vi hittar vår finalist på lördag!

    Stora kramar /Monika och Martin

    SvaraRadera