lördag 5 februari 2011

Bättre sent än aldrig med inflyttningsfest!

På grund av Roxette konsert och borttappat pass blev festdatumet uppskjutet. Men idag är det dags. Förberedelserna i lägenhet 47 pågår för fullt. Lägenhet ska städas, glas putsas, spellistan ska göras (vi är inte helt enade om Gyllenetider DVD:n ska få rulla hela kvällen), servetter matchas med duk, vinet ska provsmakas (det ryska vinet kommer att serveras när det andra tagit slut, fy vad illa det smaka), värdparet ska piffas och framför allt ska mingelmaten tillagas.

Vad det gäller matlagningen så arbetar vi helt olika. När Karolina tjoffar ihop sina röror på lite måfå så följer Christian istället reccepten från punkt till pricka. Så när Karolina har gjort klart alla sina röror (ska serveras i krustader) och har påbörjat tomatsalsan till bruschettan så är Christian bara till hälften klar med sin första röra. Han har dock under samma tid blivit medlem i inte mindre än TVÅ matlagningklubbar på nätet, allt för att få exakta reccept. Frågan är vems som blir godast!!?

Tjoff, tjoff!!!

Ordning och reda...
Man får dock inte glömma att vila lite imellan.



1 kommentar:

  1. Vi önskar er en jätterolig invigningsfest.
    Jag är säker på att Christians "röror" blir supergoda. Men förstår att det tar tid!
    Karolina, som "tjoffar ihop något", kommer att bjuda på mer improvisationssmaker. Jättegott! Det är just kontrasterna som gör det.....
    Ha en underbar kväll!
    Kramar från oss båda

    SvaraRadera