onsdag 9 februari 2011

4 dagar

tog det för att återhämta oss OCH lägenheten från lördagens fest. Men det var det värt! En kort sammmanfattning av festen kan vara trångt (2 kvm/pers), mysigt och fantastiskt roligt. Det var en salig blandning av Svenskar, lärare, Norrmän, Tövebor, millitärer, ambassadsmänniskor och Ryssar.

En kulturkrock visades sig också under kvällens gång. När klockan slagit 22.00 tog ryssarna mod till sig och frågade var vodkan fanns. Vi förklarade att vi har gin, konjak, whiskey, likör, öl och vin. Detta svar föll dock inte i god jord utan Christian fick dra på sig ytterkläderna och gå ut och köp två liter vodka...till ryssarnas belåtenhet.  :)
När de sista gästerna gick hem vid halv fem tiden var inte lägenheten sig riktigt lik. Den vita mattan hade rosa fläckar, ett köksskåp gick inte att öppna, badrumsdörren gick inte att stänga och en lampa hade slocknat. Fast det kanske är just det som gör en lyckad fest lyckad, att det inte spelar någon roll.



Nöjt värdpar!

3 kommentarer:

  1. haha Vilken rolig fest och sååå snygga ni är:) Saknar er kramar från misan

    SvaraRadera
  2. ut för att köpa vodka under en fest, sicken go kille...och ryssarna hoppas jag blev nöjda och gladare...

    ja ligger nu i en bungalow...några meter från stranden.....njuter av min ledighet , som tyvärr snart är slut....

    kram från ett varmt Ban Phe, Thailand

    SvaraRadera
  3. Härligt att festen blev så lyckad! Något att leva länge på!Kanske kan ni ta hjälp av en saneringsfirma för det värsta grovjobbet med att få lägenheten i skick som tidigare.
    Många kramar till er från ett mysigt Thailand.

    SvaraRadera