söndag 11 december 2011

För att servera ett svenskt julbord i Moskva...

... krävs planering.

Julskinkan (helgskinkan) och Jonnys senap och nötfärsen till köttbullarna inhandlades i Sverige på höstlovet. Prinskorven levererades från Ulricehamn i samband med Linda och Daniels besök. Ansjovisen fick en kollegas dotter ta med sig och sillen inhandlades på Ikeas Svenskshop. De resterande ingredienserna gick att inhandlas här på plats och med lite fantasi och nytänkande kunde det igår ätas ett gediget Svenskt Julbord i det Benjaminska/Borgska hemmet.



Nu hoppas vi att det faller våra gäster i smaken som vi bjudit in på söndagsmiddag.

2 kommentarer:

  1. Ni är inte dåliga som klarar att tänka ut sånt här långt i förväg. Det ser jättefint ut. Hoppas allt är bra här är det under kontroll. Det är bara julkänslan som inte vill infinna sig. Bara Jesper kommer till Sverige så kommer inspirationen att explodera! Pussar o kramar från Nitta.

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen gott ut.Bra jobbat!!!
    Vi har idag varit på Gräddhyllans lantcafe` tillsammans m, Fredriks mamma ock ätit jullunch.
    Där medverkade barn i ett fint luciatåg.Därefter tog vi oss en tur till theboden i Stockhult.
    Kramar fr. mor o far i Traryd.

    SvaraRadera