fredag 8 mars 2013

Internationella kvinnodagen!

Som vanligt denna speciella dag så firar ryssarna stort. Det är blommor, presenter och choklad åt sina fruar, flickvänner och kvinnliga kollegor. Och som om inte det räcker så är alla lediga, så även vi på Svenska skolan, vilket vi ju är tacksamma för.

Vi firade dagen med att ge oss ut på en långpromenad för att "gå in" våra nya vandringskängor. Efter en timma och lagom att vi passerade en metrostation hade vi båda fått skoskav. Så vi satte oss på metron och begav oss till frälsarkatedralen istället. Väl där hittade vi ett riktigt trevligt fik med närodlade råvaror, kändes inte som Moskva. Efter att vi fikat klart så visade det sig att de hade en egen liten barnavdelning där barnen kunde leka, kändes absolut inte som Moskva det heller. Svante älskade barnavdelningen och att leka med de två andra barnen (i samma ålder som honom). Hit måste vi absolut gå tillbaka.









Väl hemma gav sig Christian ut och sprang en sväng och Karolina och Svante körde ett friskis och svettispass framför tv:n. När Christian kom hem igen blev Svante så glad att han kröp det snabbaste han kunde mot dörren. Tyvärr så halkade han och föll framlänges och slog i läppen. Så det var en liten skadad stackare med en stor fläskläpp som vi precis lagt för att sova.

Nu blir det film och lite plockmat.

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder från er snöiga solskenspromenad.
    Tråkigt med skoskav ock fläskläpp.Imorgon känns det nog bättre.
    Imorgon gäller det Globen ock melodifestivalen.Då ska vi placera oss framför brasan i stugan.
    Trevlig helg från Traryd.Kram ock puss goseSvante.

    SvaraRadera
  2. Tur att ni har hittat tillbaka till Moskvaaktiviterna. Semester är semester och alltid lite härligare.
    PS. På onsdag ska vi titta på hund.DS kram från Nitta

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara vinterbilder! Jag var under sportlovet i Halmstad - har saknat snö (OK det finns i Sierra Nevada, inte så långt ifrån oss). Upplevde sköna soliga vårdagar i Halland - utan snö. Ha en skön helg!/Iris

    SvaraRadera