onsdag 13 oktober 2010

Bryssel!


Vi hade en fantastiskt rolig och lärorik helg i Bryssel. Det var en nätverksträff för alla svenska skolor i Europa som träffades för att utbyta erfarenheter. Det var speciellt roligt att träffa Christian gamla kollegor från Berlin.


Själva Svenska Skolan i Bryssel låg i ett slott.

Otroligt vackert sådant (här kan man tänka sig att jobba)

För att komma till skolan fick man promenera genom en vacker allé.

På fredagskvällen var vårt arbetslag ute och åt på en mysig restaurang-

Karolina hade stämt träff med en gammal klasskompis från grundskolan. Eva Erikssons som bor i Bryssel. Visst är Facebook fantastiskt som gör att man kan väcka gamla kontakter till liv. Det var ett mysig möte med en massa prat kring livet.

Vildhundens personal poserar

Det var en härlig helg med helt underbart väder. Vi knöt många nya kontakter med spännande människor. Bland annat så träffade vi en föreståndare i Bryssel som precis köpt hus i Ulricehamn. Hon berättade att de för två år sen bjudit på ett grönt hus på hussarvägen i Nitta (min kompis Dianas hus). Världen är liten!!! Och appropå det så fick Karolina ett mess från Johan, en av sina bästa killkompisar i Stockholm på lördagen (ännu ett tack till Facebook). Det visade sig att han också var i Bryssel så vi träffades en snabb sväng på kvällen, SÅ ROLIGT. Ja, världen är liten!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar