torsdag 30 september 2010

Idag har vi firat Helge (alias Christian)


Det hela började på personalfesten för några veckor sen. Christian ville att alla skulle få gissa vilken berömd person han tyckte att Karolina var lik. Karolina blev glad och tänkte att han säkert menade att hon var lik någon i kungafamiljen eller någon snygg hollywoodkändis. Men icke... Christian tyckte att hon var lik Kristibrud... Detta väckte stor debatt i personalrummet hurvida detta stämde eller inte. Och om Karolina var lik Kristibrud, var inte Christian lite lik Helge då? Skratten blev många och resultatet blev inte riktigt som Christian tänkt sig. Istället slutade det med att han fick ett nytt smeknamn här på skolan.

Och idag firade vi Helge på namnsdagen, Grattis!!!


Pia lämnar över ett grattiskort!

1 kommentar:

  1. Hej Christian och kära Karolina,

    Jag har fortfarande inte din e-mail Karolina, så vi tar det här. Jag har skrivit ner de tydligaste dragen du har som är född 21-30:e mars.

    Boken är ganska tjock men men. Jag har inget att göra i alla fall. Uttråkad as hell.

    Om du är född mellan 21-30:e mars styr planeten mars dubbelt över dig och styr ditt öde. Du är full av eld, och vid många tillfällen också av svavel. Makt, vitalitet och höga energinivåer skiljer dig från andra. Du har behov att ägna dig mycket åt sport och andra fysiska aktiviteter som ger tillräckligt med utlopp för din energi. Du är en fantastisk född ledare som gärna genomför förändringar, eftersom du anser att saker och ting alltid går att göra bättre. Detta kan emellanåt göra dig till måltavla för fiender. Även om du är orädd så kanske du ibland ska hålla inne med dina åsikter för att passa in i mer traditionella grupper.

    Det står massa massa i boken, föreslor def att du köper den. Den heter Väduren, horoskop 2011 (kommer ut varje år) av en av de mest kända astrologer som kommer från Australien Dadhichi. Jag köper den varje år. Du får typ månadshoroskop ocksådär i också låter helflummigt men det är helkul!

    Många kramar från oss!!!

    Kram

    SvaraRadera